Naše programe koristi više od 400 zadovoljnih korisnika u RH. Odlične usluge i zadovoljni klijenti osnova su našeg poslovanja!

Leprinka d.o.o. je tvrtka koja uspješno posluje od 2004. godine.

Primarna djelatnost nam je izrada i prodaja te održavanje programskih rješenja vlastite proizvodnje , koji su namjenjeni administrativnom osoblju.

Uz navedeno, bavimo se i djelatnošću računovodstvenog servisa. Software pomoću kojeg vodimo poslovne knjige, u potpunosti je prilagođen neprofitnom, profitnom, proračunskom sustavu kao i sustavu računovodstva obrtnika i slobodnih zanimanja.

Osnivač Leprinke d.o.o. je Udruga za promicanje informatičke kulture „Leprinka“. Osnovani smo u travnju 2004. kao servis i prodaja računala. Prvi proizvod Leprinke bile su računalne igrice „Abeceda“, „Brojevi“ i „Matematika“.

Krajem 2006. godine Leprinka d.o.o. u svoju je ponudu uvela i software za škole vlastite proizvodnje, točnije, programski paket za tajništvo i programski paket za računovodstvo.

Programski paket za tajništvo sastoji se od ovih programa: urudžbiranje, evidencija radnika i sati, učeničke potvrde, evidencija nabave, putni nalozi i arhiva. Drugi, programski paket za računovodstvo sadrži programe za obračun plaće i ugovora, knjiženje i blagajnu, osnovna sredstva, sitni inventar, saldakonti učenika, učenički servis te materijal.

Leprinka d.o.o. prodaje i održava svoje programe na području cijele Republike Hrvatske. 

Zastupnik za Splitsko-dalmatinsku, Zadarsku, Dubrovačko-neretvansku i Šibensko-kninsku županiju je Administrator d.o.o., dok D.T. & M.B. d.o.o. zastupa Leprinku na području Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije. 

Iz godine u godinu bilježimo stalan rast broja korisnika naših programskih rješenja, a planovi za budućnost uključuju povećanje broja škola, ali i drugih ustanova koje koriste naš software i proširenje ponude programskih rješenja.